Donează

Donează - susține lucrarea Alfa Omega!

Primim numeroase mărturii de oameni mantuiti, vindecați, eliberați și încurajați prin programele noastre și prin tot ceea ce facem prin media. Dar avem nevoie de ajutorul tău pentru a atinge inimile mai multor români. Fii partener împreună cu noi pentru a duce Evanghelia în casa fiecărui român. Fii parte la miracolul pe care Îl face Dumnezeu prin media în România!

Pentru a face o donație, în afara celor 3,5% din impozitul pe venit, folosiți următoarele modalități:

Donații online prin card

Apasă aici pentru a dona online prin card de debit/credit (Visa, Mastercard). Comisioane mici.

Donații online cu cardul prin Paypal

Pentru donații online cu cardul, poți folosi și Paypal (donatii[at]alfaomega.tv, sau butoanele de mai jos).

Donează EUR    Donează USD

Donații în cont: Fundația Alfa Omega

EximBank, Suc. Timișoara; BIC/SWIFT: BRMAROBU
LEI:  RO50 BRMA 0300 0301 3640 0000
USD: RO97 BRMA 0300 0301 3643 0000  
EUR: RO85 BRMA 0300 0301 3649 5400

Banca Raiffeisen; BIC/SWIFT: RZBRROBU
Lei: RO75 RZBR 0000 0600 0744 3308

Banca Transilvania; BIC/SWIFT: BTRLRO22
Lei: RO37 BTRL 0360 1205 I181 11XX
(s-a marcat cu culoare „i” mare)

Donații prin telefon - Orange (fost Telekom)

(Doar Orange - fost Telekom) Sună la numerele de mai jos pentru o donație de:
0900 900 135 - 5 Euro
0900 900 130 - 10 Euro

Susține printr-un SMS (orice rețea)

Susține Alfa Omega TV printr-un mesaj de pe mobil. Trimite un SMS cu textul AOTV la numărul 7425, în valoare de 5 EUR+TVA. (Digi, Vodafone, Orange, Telekom)

Donații prin mandat poștal

Sună-ne la 0256.284.913 și îți vom trimite un mandat poștal gata completat. Sau listează pe A4 mandatul poștal pentru Fundația Alfa Omega și mergi cu el la poștă, după ce l-ai completat față-spate, cu informațiile de mai jos

Denumire: Fundația Alfa Omega
Cod de identificare fiscală CUI: 11419935
Adresa: C.P. 1141, O.P.8, 300890, Timișoara.

SUA: donații tax-deductible

Dacă locuiești în SUA, prietenii de la RTN Chicago ne ajută în colectarea donațiilor (tax-deductible).

QuickPay/Zelle: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. (fără service fees). Menționează: "Donație Alfa Omega TV".

Credit card online: Tithe.ly (tithe.ly încasează service fees).
La câmpul "TO:", alege: "AOTV - Romania".

Cec/Check - prin poștă:
Romanian Christian Television
3707 W Montrose Unit G Chicago IL 60618
Menționează: "Donație Alfa Omega TV".

(PERSOANE) 3,5 % din impozitul pe venit

Oricine poate susține Alfa Omega TV redirecționând cei 3,5 % din impozitul pe venit pentru lucrarea Alfa Omega.

Redirecționează 3,5%

(FIRME) 20% din impozitul pe profit

Dacă ești om de afaceri, poți redirecționa 20% din impozitul pe profit pentru Alfa Omega. Află mai multe  

Fiți parteneri împreună cu noi pentru a duce Evanghelia în casa fiecărui român! Sunt multe proiecte de misiune prin media care pot binecuvânta milioane de telespectatori români, pentru care avem nevoie de susținerea dvs!

Folosește aceste modalități de donație pentru a susține lucrarea de misiune prin media. Fii parte la miracolul pe care îl face Dumnezeu prin media în România!

Mulțumim!


Ce spun cei ce susțin Alfa Omega

 • Iulian

  pastor, Iași
  Sunt puțini bani, dar Domnul ne ajută să îi dăm, deocamdată. Eu aș vrea să pot da mai mult pentru acest post de televiziune, Alfa Omega. Am o părere foarte bună despre această lucrare. Cred că este o televiziune care are libertatea Duhului și care transmite lucruri deosebite, profunde, ce nu pot fi întâlnite oriunde.
 • Onica

  Târgu-Mureș
  L-am întrebat pe Dumnezeu: Doamne, cui să-i dau eu zeciuiala? Dumnezeu mi-a spus foarte clar: la Alfa Omega, pentru că tu de acolo îți iei hrana spirituală. Împreună cu soțul meu, am decis să dăm cu bucurie în acest loc.
 • Iosif Țon

  Rugați-vă pentru fratele Tudor și pentru sora Mirela Pețan și pentru familia lor. Au nevoie de sprijinul vostru în rugăciune. Rugați-vă pentru ei, să îi țineți înaintea lui Dumnezeu. Și au nevoie și de sprijinul vostru financiar. Ei trăiesc prin donațiile voastre. Ei există ca organizație, ca televiziune, pentru că puneți acolo 2 lei, 5 lei sau 10000 de lei. Și mai trebuie și sume mai mari câteodată.

  Pentru îndurarea lui Dumnezeu și pentru biruința Evangheliei vă rog, sprijiniți Alfa Omega din punct de vedere financiar! Trimiteți ajutorul vostru, ca să poată să facă în continuare toate lucrările acestea!

 • Rebeca

  Luduș

  Am văzut că este nevoie în țara noastră de o asemenea lucrare și am încercat pe cât de mult posibil să susținem lucrarea aceasta, fie prin rugăciune, fie financiar.

  Mulțumim Domnului că prin Alfa Omega TV putem vedea ceea ce El face și în alte națiuni. Poate nu avem oportunitatea să mergem la anumite conferințe prin alte țări, însă prin intermediul canalului Alfa Omega TV suntem încurajați și creștem spiritual.

 • Dănuț

  pastor, Bihor

  Împreună cu a noastră comunitate de acolo am înțeles valoarea și puterea mijloacelor media de promovare a Evangheliei. Printre aceste canale media este și lucrarea Alfa Omega TV, pe care o susținem în rugăciune împreună cu biserica, știind că este o modalitate a lui Dumnezeu de a ajunge în casele oamenilor și de a duce Cuvântul lui Dumnezeu acolo.

  De asemenea, este o responsabilitate de a susține aceste lucrări în orice mod în care putem să o facem, în rugăciune sau financiar, deoarece acolo unde nu putem ajunge noi, ajung ei.

 • Agnes

  Această lucrare e foarte importantă pentru România. Eu îndemn pe toată lumea să sprijine această televiziune, prin aport material și prin rugăciune.

  Noi participăm financiar la această lucrare și să știți Dumnezeu ne-a și binecuvântat. Noi nu ne uităm la partea binecuvântării, ci știm că e mai bine să dăm, pentru că Dumnezeu a dat pe unicul Său fiu ca noi să avem viață.

  Cine suntem  ||  Proiectele noastre  ||  Noutăți

  sidebar tvlive
  sidebar revista
  facebook alfa omega tv
  App mobila

  Aplicația mobilă

  Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

  badge google play badge appstore

  Alte informații

  Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
  Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
  SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
  Cod de conduită profesională

  Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

   Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

  Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.