Secțiunea

ȘTIRI

Alfa Omega vă ține la curent cu știri din lumea creștină, cu cele mai importante evenimente din România și de pe întreg mapamondul. Prin știrile noastre, oferim o perspectivă creștină asupra evenimentelor actuale, pentru ca fiecare să poată înțelege vremurile în care trăim, să se roage și să fie pregătit.

Subcategorii

Persecuția creștinilor pe plan mondial stârnește îngrijorare | AO NEWS

Persecuția creștinilor face ravagii pe tot globul, afirmă un nou raport, care arată că aproximativ 200 până la 300 de milioane de creștini din întreaga lume se confruntă cu o anumită formă de persecuție pentru credința lor. 


Știrile Alfa Omega l 17 noiembrie 2023

Știrile AlfaOmegaTV te țin la curent cu ce se întâmplă în lumea creștină din România. Săptămâna aceasta aflăm mai multe despre Asociatia Evanghelistică Luis Palau care a pornit într-un turneu prin 6 țări ale Europei de Est, vedem cum s-a desfășurat un eveninment Cartea Cărților la Oradea, dar și cum puteți achiziționa sezonul 5 Cartea Cartilor pe DVD și aflăm detalii despre provocarea internațională la rugăciune a Operațiunii Psalmul 91.
Știrile Alfa Omega l 10 noiembrie 2023

Știrile Alfa Omega l 10 noiembrie 2023

Știrile AlfaOmegaTV te țin la curent cu ce se întâmplă în lumea creștină din România. Săptămâna aceasta aflăm mai multe despre conferința Pași mici, schimbări MARI organizată de Mops Timișoara, ved...

Știrile Alfa Omega l 3 noiembrie 2023

Știrile AlfaOmega te țin la curent cu ce se întâmplă în lumea creștină din România. Săptămâna aceasta aflăm mai multe despre întâlnirea Mic dejun cu rugăciune care a avut loc în Parlamentul României, despre aniversarea de 20 de ani de Teen Challenge România, dar vedem și cum s-a desfășurat o expozitie de Biblii la Iasi.
Știrile AlfaOmegaTV l 27 octombrie 2023

Știrile AlfaOmegaTV l 27 octombrie 2023

Știrile AlfaOmega te țin la curent cu ce se întâmplă în lumea creștină din România. Săptămâna aceasta aflăm mai multe despre sărbătoarea emisiunii de știri Mapamond Creștin care a ajuns de curând la 1000 de ediții, vedem ce s-a întâmplat la Conferința Almas23 care a avut loc la Târgu Mureș, dar și ce este Institutul de leadership Păltiniș.

DIN LUME


ORIENTUL MIJLOCIU

La curent cu Orientul Mijlociu | Știri TV7 | 20 septembrie 2022

Iată care sunt știrile zilei!

La curent cu Orientul Mijlociu | Știri TV7 | 13 septembrie 2022

Iată care sunt știrile zilei!

La curent cu Orientul Mijlociu | Știri TV7 | 6 septembrie 2022

Iată care sunt știrile zilei!

La curent cu Orientul Mijlociu | Știri TV7 | 31 august 2022

Iată care sunt știrile zilei!

La curent cu Orientul Mijlociu | Știri TV7 | 2 august 2022

Iată care sunt știrile zilei!

Progresul Acordurilor Avraam | Jerusalem Dateline 434

Astăzi la „Jerusalem Dateline”:

Trailer „Jerusalem Dateline” 433

În Israel este cutremur politic, după ce premierul Bennett și ministrul de externe Lapid au dizolvat guvernul. Apoi, războiul israeliano-iranian din umbră iese la lumină. Pe urmă, prezentăm povestea unei familii de refugiați ucraineni care s-au rugat și au văzut cum Dumnezeu le-a răspuns.

Eficiența Programului de Apărare Aeriană din Orientul Mijlociu | AO NEWS

Programul de Apărare Aeriană din Orientul Mijlociu a zădărnicit deja încercările iraniene de a ataca Israelul și alte țări, a declarat ministrul israelian al apărării Benny Gantz în Knesset, părând să confirme rapoartele conform cărora Israelul a dezvoltat un sistem regional de apărare comun cu alte țări arabe din zonă. Gantz s-a adresat luni Comisiei pentru Afaceri Externe și Apărare a Knesset.

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.